Löysin paikallisesta marketista ensiavuksi näihin koviin pakkasin Lululle villapaidan. Ja kuten kuvasta käy ilmi niin Lulu ei ollut kauhean riemuissaan uudesta  vaatteestaan. Ensin se jähmettyi paikoilleen eikä liikkunut mihinkään ja ulkonakin se löi jarrut pohjaan kun lähdimme lenkille. Kai sillä hieman hävetti... Mutta ei se ollenkaan yrittänyt päästä siitä eroon repimällä tai mitenkään muuten. Oli vain hieman surkeana.

Nyt kun ollaan jo muutaman kerran käyty villapaita päällä ulkona niin ei se tunnu Lulua enää haittaavan ollenkaan, tepsuttelee häntä iloisesti heiluen menemään.

Eilen aamulla ei lähdetty ollenkaan aamulenkille kun mittari näytti -22 astetta. Se onkin ensimmäinen kerta koko syksyn aikana kun ei olla käyty aamulenkillä ja tuntui hieman oudolta. Ollaan aina tehty puolentunnin-tunnin lenkki kun Julia on lähtenyt kouluun. Ei se Lulu tunnu oikein tykkäävän pakkasesta. Aika nopeasti se suorittaa tarpeensakin takapihalle ja ryntää heti ovelle takaisin. Täytyy myöntää että ei kyllä itselläkään kauheasti tee mieli lähteä ulkoilemaan kun on niin kylmää. Mukava olla sisällä ja polttaa takassa tulia.