Starttasimme Lulun kanssa näyttelyreissulle aamuviideltä. Sää muuttui matkan kuluessa harmaaksi ja sateiseksi ja vettä tulikin sitten koko päivän. Ystävälliset kilpakumppanimme Sari joukkoineen otti meidätkin telttansa suojiin että pysyttiin mekin kuivina. Siitä vielä tosi iso kiitos!

Narttujen junioreissa oli 9 koiraa ja tuomarina oli Veli-Pekka Kumpumäki. Kehään meno ei enää jännittänyt niinkuin eka kerralla ja se sujui ihan rennosti. Lulu oli pöydälläkin ihan reipas ja antoi tuomarin tutkia kiltisti itseään.

Koirista 5 sai arvosanaksi H:n ja Lulu sai EH:n. Olin siitä tosi iloinen kun olin kuullut tuomarin olevan aika tiukka. Yksi nartuista sai ERI:n ja siis 3 sai EH:n joten olimme Lulun kanssa mukana myös kilpailuluokassa ja sieltä irtosi neljäs sija. Tulokseen olen kyllä tyytyväinen, jäipä vielä parannettavaa tuleviin koitoksiin... : )

Tässä Lulun arvostelu:

Hyvät mittasuhteet. Hyväilmeinen nartun pää. Rungoltaan ja rintakehältään hyvin kehittynyt. Sopiva luusto. Hyvä rintakehä. Lapa saisi olla viistompi. Turhan luisu lantio ja taka-askel saisi olla ulottuvampi. Lupaava karvapeite.

laitan pari kuvaa myöhemmin kunhan saan ladattua ne kamerasta. Kiitti taas Marjutille kuvista:)