Leivottiin tänään Julian kanssa pipareita. Lulu sai kans maistaa pikkupalan taikinaa ja näytti tykkäävän siitä kovasti. Myöhemmin sain Lulun kiinni itse teosta kun se oli pöydältä popsimassa jähtymässä olleita pipareita...Kaksi se kerkesi niitä syödä, onneksi huomasin sen. Muutenhan se olisi varmaan syönyt koko pellillisen!

Pikku apulaiset:

Lulu on nyt hieman ihmeissään kun Julia muutti omaan huoneeseensa nukkumaan, kun se sai sinne oman parvisängyn. Lulu ei tietenkään pääse sinne parvelle. Se oli eilen illalla mennyt meidän sänkyyn nukkumaan. Se yritti olla tosi surkean näköinen kun nostin sen pois sieltä. En kyllä meinannut raskia ottaa sitä pois sieltä mutta pitää nyt pitää kiinni siitä periaatteesta  että se ei saa meidän sängyssä nukkua. Julian vanha sänky on vielä meidän huoneessa ja Lulu nukkuu nyt yksin siinä. Mutta ei se meinaa oikein rauhottua nukkumaan kun Julia ei ole vieressä. Voi sitä pikku ressukkaa.

Täällä on ollut välillä koviakin pakkasia. Viime viikolla oli melkein kaksikymmentä astetta pakkasta. En ole hommannut Lululle vielä mitään talvitakkia, mutta ajattelin kyllä että pitäis hommata. Ei tehty sitten kovin pitkiä kävelylenkkejä, kun en ollut varma paleltuuko Lulu vai ei.  Olisikohan järkevää ostaa jokin takki? Kuinka kovilla pakkasilla te muut cavalieromistajat käytätte koirilla takkeja, vai käytättekö ollenkaan?