Huomasin tänään veritahran pyyhkeessä kun kuivasin Lulua lenkin jälkeen. Kurkistus hännän alle ja sieltähän se veri on peräisin, eli eka juoksu on alkanut. Voi meiän pientä vauvaa! Ompelin Julian vanhoista pikkuhousuista Lululle juoksusuojan ensiavuksi. Tilasin netistä kyllä oikeat suojuksetkin, mutta siinä menee muutama päivä ennen kun ne tulee.

Siinä se meiän pikku neiti uusissa pöksyissään:

Lulu painoi tänään 6.8 kg. Ruoka on maistunut vaihtelevasti. Pelkkiä nappuloita se ei kyllä syö muutoin kun että niitä heitellään yksitellen sille lattialle. Aina pitää olla jotain sekoitettuna nappuloihin, yleensä laitan mahapullaa, raakaa jauhelihaa, nakin palasia ym.

Lulu rakastaa kaikkia ihmisiä. Lenkillä kun ollaan niin se haluaisi tutustua kaikkiin vastaantulijoihin, heiluttaa innoissaan jokaiselle häntää. Joskus naurattaa kun kylällä tulee vastaan joitain "laitapuolen kulkijoita" ja Lulu vain heiluttaa niilekin häntää onnellisena... Varsinkin lapsista se näyttää tykkäävän aivan erityisesti.

Lulusta on myös tullut innokas saunoja. Se on aina ensimmäisenä makaamassa ylälauteilla kun ollaan menossa saunaan. Jos sitä ei ota mukaan niin se raapii oven takana... Lulu onneksi ymmärtää lähteä löylystä pois kun tulee liian kuuma ja se menee piehtaroimaan pesuhuoneen matolle.

Lulu tuntuu ymmärtävän yllättävän paljon puhetta ja se aina kuunteleekin tarkkaan pää kallellaan kun sille puhuu.

Julia yleensä antaa iltaisin Lululle dentastixin. Minä kun kysyn Lululta että onko Julia muistanut antaa sinulle iltaherkun niin Lulu säntää ruokakaapille samantien.

Leikitkö minun kanssani, kysyy Lulu katseellaan...

Vapaamuotoinen poseerauskuva: