Nyt on eka virallinen näyttely takana ja auton mittariin reissusta tuli 800 km. Lähdin näyttelyyn hakemaan ihan vain kokemusta ilman mitään sen kummempia odotuksia Lulun sijoittumisesta. Luluhan pudotti jokin aika sitten kaikki karvansa eikä ehkä ollut juuri nyt parhaimmillaan. Mahakin sillä on ollut sekaisin monta päivää ja se on ripuloinut ja syönyt tosi heikosti. Lulen että se juoksuaika sieltä on tuloillaan.

Lulun tulos näyttelystä oli EH3. Minä olin tosi positiivisesti yllättynyt kun se ylipäätään sijoittui.Pöydältäkin se meinasi tipahtaa kun säikähti tuomarin kosketusta. Näyttelyyn tuli viime hetkellä tuomarivaihdos ja tuomarina oli Kurt Nilsson Ruotsista. Minä tiesin jo etukäteen että Lulu varmaan arastelee sitä kun se on mies. Mutta ihan hyvin se meni.

Näyttelyreissu oli kaikenkaikkiaan tosi kiva kokemus. Oli mukava nähdä mitä siellä ylipäätään tapahtuu ja tavata muita koiraihmisiä. Ja tietenkin oli mukava nähdä muita saman rodun koiria. Nyt aletaan Lulun kanssa kasvattamaan turkkia tuuheammaksi  ja syömään, että saisi vähän lihaa luittensa päälle. Ehkäpä seuraavan kerran lähdemme kesäkuussa Rovaniemen kv-näyttelyyn nyt kun tämä eka kokemus oli niin positiivinen.

Lulun arvostelu:

Söt feminin. utm huvud och uttryck. Ngt avfallande kovs (en ole varma lukeeko noin, epäselvä käsiala ) Fillräcklig bröstparti. Goda vindlar. För ålderg goda rörelser. 

( Pirjo, voitko kommenttilaatikkoon laittaa vapaan käännöksen, tuosta arvostelusta kun en kaikkea ihan ymmärrä ? )

Ja pari kuvaa.

Kiitokset Marjutille kuvien ottamisesta ja Sarille Lulun tassukarvojen leikkaamisesta!