Lulu on tänään tasan puoli vuotias. Painoa oli tänä aamuna 6,2 kiloa. Lulun lempiruoka on nappulat joihin on sekoitettu raakaa jauhelihaa, sitä se söisi vaikka kuinka paljon.

Lulun lempileluja ovat kaikki mitkä vinkuvat. Niitä me sille heitellään noudettavaksi ja välillä taistellaan leluista. Se noutaa mielellään lelun ja tuo sen mutta ei aina niin mielellään luovuta sitä vaan pitäisi sen itsellään.  Muita lempileikkejä on jahtaamisleikit, joissa se juoksee karkuun yleensä joku lelu suussa ja joku yrittää ottaa sitä kiinni. Piiloleikki on myös kiva. Se on hyvä etsimisessä. Aurinkoisina päivinä Lulu jahtaa sisällä lentäviä pölypalloja... Pehmoleluja se tykkää myös pureskella ja yrittää saada ne rikki niin että saisi sisälmykset pihalle. Monta se onkin jo hajottanut palasiksi. Laitan useasti Lululle tyhjän wc-paperirullan sisälle jotain herkkuja ja laitan sen kiinni nin että Lulu saa hajottaa sen ja syödä herkut. Siitä se pitää aivan erityisen paljon.

Ostin Lululle valjaat ja se on auttanut vetämisongelmaan, eli valjaissa se ei enää vedä. Ainoa ongelma nyt kävelylenkeillä ovat vastaantulevat koirat. Se haluaisi välttämättä mennä jokaisen koiran luo. Muutamia koiria olemmekin tervehtineet ja Lulu on hieman epävarma toisten koirien seurassa, ainakin aluksi. Se istuu maahan ja vetää korvat taakse ja häntäkin heiluu mutta koipien välissä...Sitä minä vähän kyllä ihmettelen kun se on kuitenkin niin innoissaan menossa tutustumaan toisiin koiriin mutta sitten kun pääsee niin meneekin pupu pöksyyn.  Rohkeutta pitäisi saada sille lisää noissa kohtaamisissa. Aika vähän ollaan oltu tekemisissä toisten koirien kanssa.  

Lulusta on tullut meille kaikille tärkeä ja rakas perheenjäsen, enkä  voisi enää kuvitella elämää ilman koiraa. Lulu on mielestäni jo sisäsiisti. Pissavahinkoja on joskus vielä sattunut mutta niistä otan syyt omille niskoilleni kun en ole huolehtinut että se pääsee ulos, kuten eräänä aamuna kun en ollut huomannut että se oli herännyt ja olikin sitten pissinyt matolle.  

Kuvia puoli vuotiaasta pikku prinsessastamme:

Lulu pääsi tutustumaan jo lumeenkin jota löytyi jäähallin vierestä. Se oli vähän ihmeissään että mitä tämä oikein on.