Vietimme pääsiäistä mökkeillen ja Lulun synttäritkin tuli juhlittua siellä. Lahjaksi Lulu sai ison kasan herkkuja. Kiitos myös Cuddlierin porukoille muistamisesta, herkut maistuivat! 

Lulu nautti täysin siemauksin mökkielämästä keskellä metsää. Kävimme pilkkiretkellä, hiihtämässä ja kävelylenkeillä ja koko reissun ajan Lulu sai olla ihan vapaana ja tehdä omia tutkimusretkiä mökin ympäristössä ja retkillä. Siitä oli kiva haukkua ja tarkkailla pihalla lenteleviä Kuukkeleita.

Pilkkiretkellä Lulu tykkäsi istua nuotiolla ja päivystää nuotiosta lenteleviä tuhkia ja yrittää jahdata niitä. Kelkan kyydissä se matkusti jo ihan kuin vanha tekijä, katseli vain ohi kiitäviä maisemia.

Lululla taitaa olla joku karvanlähtöaika. Ainakin mökki oli täynnä karvoja kun lähtiessä sitä siivottiin. Sohvan imuroinnissakin meni varmaan tunti. Ja minusta lulu vaikuttaakin aika vähäkarvaiselta. Pellon näyttelyynkin pitäisi jo ilmottautua ja minä vielä epäröin kun pahimmat korvatakutkin on vielä selvittämättä ja tuo karvattomuus hieman mietityttää.

Lulu suhtautuu hieman epäilevästi tarjoamaani "synttärikakkuun". Se söikin siitä vain kynttilän virkaa toimittavan herkkutikun.

Nuotiolla tarjottu makkara olikin sitten jotain taivaallisen hyvää:

Nuotiopäivystäjä.

Inarijärvellä oli ainakin tilaa missä juoksennella.

Julia esittelee kalasaalistaan Lululle:

Mökillä paras paikka oli sohvan selkänoja josta pystyi tarkkailemaan mitä ulkona tapahtuu:

Toisella päivystyspaikalla, siitä näki mitä mökin terassilla tapahtuu: