Olemme harjoitelleet Lulun kanssa hihnassa kävelemista ja tosi hienosti se menee. Olen alusta asti tehnyt niin että kun hihna kiristyy niin sitten pysähdytään tai jos Lulu meinaa mennä väärään suuntaan niin sitten seisotaan taas paikoillaan. Käytiin yhtenä iltana pikku lenkki jalkakäytävällä kävelyllä ja Lulu tepsutti tosi nätisti vieressä. Aina välillä sujautin sille makupalan suuhun ja se tyytyväisenä pysyi vierellä kävelemässä. Sitten se kylläkin teki stopin kun kuuli lähistöllä parin koiran haukkuvan kovasti. Käännyttiin sitten suosiolla takaisin kotiinpäin.

Kynsien leikkausta ollaan nyt harjoiteltu. Minua hieman pelotti eka kertaa leikata koiran kynnet. Sain kuitenkin leikattua ne eikä Lulukaan pahemmin vastustellut. Julia syötti sille samalla puruluuta ja minä leikkasin kynsiä. Rokotusajan olen tilannut valmiiksi, se on 26.6. Itse asiassa en kyllä edes tiesä missä täällä on se eläinlääkäri... ei ole tullut kysyttyä vielä keltään mutta eiköhän se siihen mennessä selviä.

Lulu kävi eilen meidän kanssa saunomassa. Tyytyväisenä se istui Julian kanssa alalauteella. Se kömpi saunan oven alta löylyyn ja vinkui ensin lattialla kun näki meidän istuvan lauteilla ja Julia sitten heltyi ja nosti sen syliinsä.

Oltiin tänään Julian kanssa lasten urheilukisoissa. Lululla riitti siellä ainakin ystäviä. Aika moni kävi sitä ihailemassa ja silittelemässä. Lulu on tosi innokas tutustumaan uusiin ihmisiin ja yrittää heti nuolla naamaa jos vain ylettyy. Tavattiin siellä kentän laidalla toinen koiranpentu, joka oli kylläkin ainakin kaks kertaa Lulua isompi ja vähän vanhempikin. Hieman ne nuuskivat toisiaan ja se isompi koira olisi innoissaan halunnut alkaa leikkimään ja se alkoi haukkumaan. Lulu ei sitten enempää halunnut tehdä sen kanssa tuttavuutta.

Elmo -iskä kävi meillä tänään katsomassa Lulua. Se olisi ollut tosi innokast tutustumaan Luluun, mutta pikkuhauva kylläkin pelkäsi sitä. Juuri ja juuri uskalsi hieman nuuskia sitä kun Elmo tuli Lulua nuuskuttamaan. Mieluummin Lulu istui sylissä ja katseli vain turvallisen välimatkan takaa Elmoa.

Saunan jälkeen: 1244745527_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Elmo ja Lulu:1244745834_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Leikkihetki lempilelujen parissa:

1244745633_img-d41d8cd98f00b204e9800998e