Tänään huomasin että Lulu on kyllä kasvanut tässä muutaman päivän aikana tosi paljon. Ihana pikku pullukka se on.

Tänään kävi minun ystävä 1-vuotiaan englanninsetterin kanssa meillä. Koira oli kylläkin ulkona koko ajan. Kävimme Lulun kanssa tervehtimässä Lotta -ystävää pihalla. Lulu olisi tosi innokkaasti hieronut tuttavuutta Lotan kanssa mutta se pelkäsi pikku-Lulua. Meni vain piilon emäntänsä jalkoihin ja luimisteli sieltä. Se jopa pikkusen murahti Lululle kun se oli niin innokas, mutta ei lulu sitä edes säikähtänyt, oli vain halunnut leikkiä. Mitä jos Lulu on aina yhtä innokas tervehtimään kaikkia koiria jotka vastaan tulee? Siinä taitaakin olla tekemistä sitten kun lähdetään lenkkeilemään. Meidän kotoa menee kylälle yksi ainoa kävelytie ja tiedän että joka kerran kun siitä kävellään niin varmasti tulee koiria vastaan. Hui!

Ajatella, tänään oli jo toinen päivä peräkkäin että ei ole tullut pissalammikkoa sisälle. Lulu on nopea oppimaan... Kakka oli taas keittiön lattialla kun tulin töistä. Ja yöllä tietenkin oli yksi lammikko tullut olohuoneeseen.

Lulu ei tunnu olevan moksiskaan yksin olemisesta. Tänäänkin se tuli meitä iloisena ovelle vastaan singutellen ja makeasti haukotellen. Olipahan saanut taas rauhassa nukkua kunnon päiväunet.