Olemme jatkaneet Lulun kanssa agilitytreenejä ja taas meno maistuu Lulullekin, mukavaa. Viime kerralla kokeiltiin eka kertaa kourutunnelista läpi menoa ja sekin onnistui ilman mitään kommervenkkejä.

Lulu kävi tänä kesänä eka kertaa oikeasti uimassakin. Minä kannoin sen veteen ja laitoin uimaan, ei se itse olisi sitä kyllä tehnyt. Ei se varmaan hirveän innoissaan ollut mutta ei ollut moksiskaan. Tein sen kolme kertaa peräkkäin ja Lulu vain ui rantaan, ravisteli turkkinsa ja jatkoi leikkejään.

Viime aikoina Lululla on ollut aika useasti maha vetelänä ja sen kanssa ollaan taisteltu että saatais maha kuntoon. Canikuria ollaan kokeiltu ja tehobaktia. Välillä maha on taas normaali mutta taas muutaman päivän päästä se on ripulilla.

Lulu on alkanut pelkäämään entistä enemmän mustia koiria. Yhtenä päivänä kun oltiin lähdössä lenkille niin naapurin musta lapinkoira oli irti ja se juoksi Lulun tykö ja innoissaan hyppi ja pomppi ja nuuski Lulua. Ja lulu oli aivan kauhuissaan ja vinkui peloissaan. Minun oli pakko nostaa se syliin.  Kai sillä siitä jäi joku kammo. Nyt kun tulee mustia koiria vastaan lenkillä niin Lulu jähmettyy paikoilleen...

Lulu on selväsi jo aikuinen koira, kun se on niin rauhoittunut. Eräs ystäväkin mainitsi asiasta.  Vaikka ainahan Lulu on ollut rauhallinen tapaus. Lulu ei enää edes välitä kun ovikello soi. Ennen se alkoi haukkumaan ja juoksi ovelle kun ovikello soi ja nyt se vaan tyytyy katsomaan keittiön ovelta että kukan sieltä tulee.

Sisko kävi Pepe-koiran kanssa kylässä. Lulu ei kauheasti pelännyt Pepeä vaikka se on niin iso, mutta ei kyllä alkanut leikkimäänkään sen kanssa.

Lulun kanssa hillastamassa.

Lulu on myllänyt petinsä mutta löysi siitä vielä sopivan makuupaikan.

Mustikkakoira