Eilen oltiin viimeistä kertaa pentutokossa. Oltiin metsässä koirien kanssa ja tehtiin esineruutu ja harjoiteltiin jäljestämistä. Se oli oikein mielenkiintoista. Lulu löysi esineruudusta lelun tosi nopeasti ja ymmärsi heti mistä oli kyse. Myös makkaran metsästys jäljeltä onnistui tosi hyvin. Harmittaa kun toko loppui, nyt pitää sitten itse vain jatkaa treenailua. Opetin Lulun antamaan tassua ja se oli kyllä yllättävän vaikeaa, mutta lopulta sekin onnistui.

Lulu on nyt reissun jälkeen yrittänyt pyrkiä meidän sänkyyn nukkumaan, kun se sai autossa nukkua meidän vieressä. Ei se oikein ymmärrä miksi se ei enää saa meidän kanssa nukkua. Pitää vain kovettaa sydän ja nostaa se vain pois sängystä, jonne se hyppää jo ihan itse. viime yön se nukkui kylläkin Julian tyhjässä sängyssä... Julia itse nukkui omassa huoneessaan kun sillä oli kaveri yökylässä.

Ostin reissusta Lululle shampoota ja pesin sen eka kertaa oikein shampoolla ja kuivasinkin vielä föönillä. Tulipa puhdas, kiiltävä ja hyväntuoksuinen koira. Lulu itse ei oikein ollut innoissaan pesusta eikä föönauksesta...

1250365119_img-d41d8cd98f00b204e9800998e