Eka päivä uudessa kotona on sujunut ilman mitään ihmeellistä hässäkkää. Mitä nyt jonkin verran vieraita kävi Lulua ihmettelemässä, mutta ei se tuntunut siitäkään pahemmin hätkähtävän. Iloisena meni vastaan vieraita ja nuolemaan käsiä. Sen huomion tein, että miespuolisia vieraita tavatessaan Lulu pyörähti samantien selälleen. Kai se raukka kuitenkin vähän pelkäsi. Olis ollut tietenkin hyvä että ei heti ekana päivänä olisi kovin paljon porukkaa käynyt, kuten olin ohjeeksi saanut, mutta eihän niitä vieraita viitsinyt ovelta käännyttää takaisinkaan...

Sisäsiisteyttä ollaan opeteltu ahkerasti heti alusta saakka ja ulkona ollaan siis ravattu aika tiheään otteeseen. Muutamia lätäköitä on tietenkin sisällekkin tullut, mutta hienosti Lulu osaa heti tehdä tarpeet ulos kun sen kanssa sinne menee. Se näyttää hieman ihmettelevän kun minä innostun sitä kehumaan kun se pissii tai kakkaa ulos.

Uni ja ruoka maistuu pikku koiralle tosi hyvin. Tänään lisättiin jo ruokavalioon uutta ruokaa sekaan ja yhtä hyvin söi kaikki. Ruokakuppi pitää nuolla tosi tarkkaan ja tarkistaa alusta ettei vain olisi jäänyt jotain syömättä...Tulee semmonen tunne että annoinkohan liian vähän ruokaa. Nyt olen kuitenkin antanut vielä neljästi päivässä ruuan.  On tosi yllättävää miten paljon Lulu nukkuu. Toivottavasti se nyt on ihan normaalia tuon ikäiselle koiralle. Se mielellään kömpii syliin jos olen lattialla ja käpertyy siihen nukkumaan. On se niin suloinen pakkaus.

Toinen yö uudessa kodissa meni jo paremmin kun ensimmäinen. Yhden kerran yöllä kuulin sen ropistelevan sanomalehtien päällä ja sitten se vähän aikaa vinkui, mutta ei sen enempää. Aamulla kun heräsin niin taas se nukkui oven edessä Karin saunatakin päällä. Siinä on kai joku ihana tuoksu.

Tänään olen ollut töistä vapaalla, mutta huomenna aamulla pitää lähteä töihin ja jättää Lulu. Mitenhän sitä malttaa olla töissä? Onneksi Kari on kuitenkin suurimman osan päivästä kotosalla, että pikkuisen ei tarvi ihan koko päivää olla yksin.

Lulu kävi tänään tutustumassa hiekkalaatikolla. Se kaivoi innoissaan koloa hiekkaan ja taisi se vähän maistellakin sitä hiekkaa....

1243842220_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243857833_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Julia on oikein ahkera koiran hoitaja, ja sillä meinaa käydä aika pitkäksi kun Lulu nukkuu niin paljon.