Juoksuaika on ihmeellistä aikaa kun koirakin käyttäytyy ihan oudosti. Lulu ei nyt ole syönyt juuri mitään. Nakkeja ja muita herkkuja se kylllä söisi mutta ei mitään "oikeaa" ruokaa suostu syömään. Nappuloita se suorastaan juoksee karkuun, jos niitä tarjoaa. Maha sillä tuntuu välillä olevan ihan sekaisin kun mahasta kuuluu kaikenlaista lorinaa ja murinaa. Vai oliskohan sillä nälkä, kun ei kerran syö? 

Lenkillä se merkkaa tutut reitit vähän väliä ja nuuskii tarkkaan kaikki puskat. Välillä saa tosissaan kiskoa sitä irti puskista.  Sitten se yhtäkkiä pysähtyy keskelle tietä nuolemaan alapäätään. Aika hidasta on eteneminen. Oudoilla teillä kun kuljetaan niin Lulu laahustaa minun perässä ja luimistelee, eikä merkkaile yhtään. Tutulla kotitiellä se taas on aivan villinä ja säntäilee puolelta toiselle. Jos koiria tulee vastaan eikä Lulu pääse niiden luo niin se alkaa "itkemään", vinkuu ja ruikuttaa surkeana.

Sisällä täytyy pöksyt olla jalassa koko ajan kun vuoto on niin runsasta. Olen käyttänyt pöksyissä tavallisia pikkuhousunsuojuksia ja niitä on mennyt melkein paketillinen!  Heti kun pöksyt otetaan jalasta niin Lulu pesee alapäätään ihan vimmatusti. Yrittää se välillä pestä vaikka housutkin on jalassa. Se muuten haiseekin hieman omituiselle. Olen jo monesti käyttänyt sen alapääpesulla ja se tuntuu tykkäävän kun suihkuttelee haalealla vedellä.

Minä kyllä toivon että loppuis äkkiä tuo juoksu. Julia ei oikein mielellään nyt nuku Lulun kanssa samassa sängyssä mutta eihän sitä voi sieltä nyt yhtäkkiä pois laittaa kun ollaan kerran sinne päästetty. Eikä Juliakaan halua pois omasta sängystään. Pari kertaa viikon aikana ollaan vaihdettu jo lakanat kun Lulun pöksyt oli yön aikana lähteny jalasta.... Onneksi se enimmäkseen nukkuu jalkopäässä.

Prinsessa on saanut kruununsa... tosin se pysyi päässä vain kuvan oton ajan.

Julian vanhoista sukkahousuista saatiin tyylikkäät housut...