Pyörähdimme sateisessa Kemissä Lulun kanssa ja tällä kertaa meni aika huonosti näyttelyhommat. Tuomari oli Ritva Raita. Lulu sai arvosanan T, eli tyydyttävä. Olin kyllä aika pettynyt siihen ja harmitti tosi paljon :(  Lulu ei kyllä ollut kovin innoissaan koko näyttelystä kun siellä oli niin kylmää ja märkää. Sehän inhoaa muutenkin vesisadetta ja märkää nurmikkoa.

Lulun arvostelu:

Hyvä pää ja ilme mutta kirsu saisi olla musta. Hyvä purenta. Hyvä etuosa. Vähän jyrkkä lantio ja alas kiinnittynyt häntä.

Ritva totesi myös että Lulu näyttää paljon ikäistään nuoremmalta. Ihmettellin kyllä että purenta oli sen mielestä hyvä, vaikka Lululla on vieläkin alapurenta...

No, tämä olikin tälle vuodelle viimeinen suunniteltu näyttely ja antaapa Lulun kasvaa ja kehittyä ensi kesään saakka, jolloin jatkamme näyttelyhommia.

Lulun vatsa ei oikein taida kestää noita automatkoja kun sillä oli taas näyttelyaamuna maha kuralla ja minun piti vielä aamulla ennen näyttelyä pestä sen takapuoli kahteen kertaan kun se kakkaili ja karvat oli ihan ripulissa. No kiva!

Tässä menee siskokset Lulu ja Demi peräkanaa.

Välillä pitää ravistella enimpiä vesiä pois...

Ja tämä poseeraus kertoo kaiken siitä mitä mieltä Lulu on seisomisesta sateessa märällä nurmikolla. Siinä ei häntäkään heilahda vaan roikkuu surkeana kuin Ihaa-aasilla konsanaan.  Eipä tosiaan ihme kun lopputuloskin oli mitä oli. Minäkään en itse osaa katsoa vierestä että Lulu seisoisi nätisti, näin kauempaa katsottuna sen kyllä huomaa että se seisoo miten sattuu.

 Nyt meillä on siis kokemusta kolmesta eri näyttelystä. Kaikki tuomarit ovat olleet sitä mieltä että Lululla on hyvä ilme. Niin, ja Ritva Raita kommentoi pöydällä että Lululla on kauniit silmät :) jotain positiivistakin.

No sitten lantiosta eri tuomarit ovat kommentoineet seuraavaa : hieman laskeva lantio, turhan luisu lantio ja vähän jyrkkä lantio. En oikein tiedä että tarkoittavatko nuo kaikki samaa asiaa vai eri asiaa... ?!